loading
FAQJA ËSHTË DUKE U PËRPUNUAR...

Njohuritë
Dr. Besim HAJDARI

Doktor i Stomatologjisë Kirurg Maksillofaciale Specialist për operacione plastike dhe estetike të fytyrës dhe mbjelljen e flokëve FUE/FUT - Anëtar i - The Rhinoplasty Society of Europe - European Association for Carnio - Maxillo - Facial - Surgery - European College of Aesthetic Medicine

+383 44 27 27 87

Na kontaktoni

1-4-pbvy.png
TRANSPLANTI I FLOKEVE

Klinika e vetme me staf 100% vendor të kualifikuar me 10 vjet përvojë pune! 🇽🇰 Mbjellja e flokut tek spitali ynë kryhet me metodën më të avancuar, ku rrënjët e flokut mbillen me dendësi maksimale. Flokët e rinjë rriten normalisht, janë flokë të shëndetshëm dhe nuk bien më kurrë!

KIRURGJIA ESTETTIKE, PLASTIKE DHE REKONSTRUKTIVE

Ne përdorim produktet më të avancuara në mënyrë që të jeni të kënaqur me rezultatet dhe të arrini atë që dëshironi përmes shërbimeve tona!⁣

SHENDETI ORAL DHE DENTAR

Ne ditet e sotme estetika ka nje rendesi te vecante , e duke qene se fytyra dhe ne vecanti goja e dhembet luajne nje rol te rendesishem ,ka lindur nevoja e zhvillimit te stomatologjise estetike . Njerezit e duan te bukuren dhe duan te duken bukur , dhe ne rastet kur ne buzeqeshjen e dikujt ka probleme atehere me ane te teknikave specifike ,materialeve super estetike dhe nderhyrjeve kirurgjikale realizohet nje buzeqeshje perfekte .

Ne garantojmë mbi punën tonë

Garantimin e bejme në bazë të përvojës mbi 10 vjecare. Ku i gjithë stafi është i shkolluar në fushat e mjeksissë dhe të gjitha ndërhyrjet bëhen nga kirurgët e specalizuar.

Klienti i kënaqur 100%
Suksesi Mjekesor 100%
Referenca nga klienti 100%
OUR CLIENTS
Our Client Happy Say About Us